Lean 56968 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 درود دوستان نواندیش واقعا حاشا به معرفتتون وسط عید تازه یاد بزرگ انجمن میفتید حالا عب نداره چون بچه های خوبی هستین زیاد دعواتون نمیکنم خلاصه خوش تشریف آورید صد سال به این سالا هر روزتان نوروز نوروزتان هم پیروز ازونجایی که ما بزرگ انجمن هستیم و حق پدربزرگی داریم بصورت سوسولانه نمیتونیم ازتون پذیرایی کنیم لذا از تنقلات محبوب و سنتی خودمون هرچی دلتون میخواد بزنید به بدن اما نکته مهم اینه که اینجا آزادید :2i1d1co: راحت باشین دوستان حسشم داشتین یک یادگاری صنایعی به ما بدین من که بضاعتی ندارم اگه ممدو خسیس بازی در نیاورد منم بهتون عیدی میدم 44
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سلام میتی خوبی؟بزرگ مرد انجمن عیدی بده به به حاج ناصر بزرگ حالا بشین نفست تازه بشه عیدی هم میدیم دادا 14
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 چشم حاجی نشستم حاجی شنیدی میگن صنایع حکم بچه مکانیک رو داره 14
a.namdar 5908 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 عيدتان مبارك صنايعْ... ان شالله واس ديدبازديد تكميلي و گرفتن عيدي و دادن يادگاري بسط همين جا ميشينم با همون يه كاسه آجيل سرمو گرم ميكنم. من ك نا ندارم جاي ديگه برم 16
هوادار 1111 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 عهههههه فقط با آجیل پذیرایی میکنی حداقل یه چایی هم بذار کنارش خب عیدتون مبارک 14
Valentina 13664 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سلام متي خوبي؟؟؟ خب عيدي مارو بده كار داريم ميخوايم بريم 13
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سلام سال نو مبارک دوستان صنایع ایی منم یجورایی با تالار شما مشترکم , صنایع غذایی 9
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 ما اومدیم تاپیک بزنیم ولی هیچ جا مستقیم درباره نرم افزار mis ننوشته !! میشه گفت جذاب ترین درس تو درسای صنایع برام این درس بود 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 چشم حاجی نشستم حاجی شنیدی میگن صنایع حکم بچه مکانیک رو داره آفرین پسرم بشین زیاد شلوغ کاری نکن هرچی که میشنوی نباید باور کنی عزیزکم عيدتان مبارك صنايعْ... ان شالله واس ديدبازديد تكميلي و گرفتن عيدي و دادن يادگاري بسط همين جا ميشينم با همون يه كاسه آجيل سرمو گرم ميكنم. من ك نا ندارم جاي ديگه برم عید شما هم مبارک آفرین بشین بس که خوردین من مراعات کردم دیگه گفتم زیاد رنگین نباشه کشمش بخورین سالم ترم هس سلام عید شما مبارک اقا ما عیدی میخواییییم بزرگ انجمن عیدی هم میدیم به موقش دخمل گلم عهههههه فقط با آجیل پذیرایی میکنی حداقل یه چایی هم بذار کنارش خب عیدتون مبارک خونه پدربزرگا فقط همیناس دیگه چاییم واسه قلب ضرر داره عید شما هم مبروک :hapydancsmil: سلام. مجددا عیدتون مبارک صبحونه نمیدید اومدی نسازی دخترم منه پیرمرد دست تنها چطوری صبونه بدم بگردین هرچی بود خودتون بخورین دیگه سلام متي خوبي؟؟؟ خب عيدي مارو بده كار داريم ميخوايم بريم سلام فری آی پد نداریم سلام سال نو مبارک دوستان صنایع اییمنم یجورایی با تالار شما مشترکم , صنایع غذایی سلام حاج متی عیدت مبارک اینو جای دیگه نگی متی میگیرن میزننت ما اومدیم تاپیک بزنیم ولی هیچ جا مستقیم درباره نرم افزار mis ننوشته !! میشه گفت جذاب ترین درس تو درسای صنایع برام این درس بود دخمل گلم mis نرمافزار نیست یه مبحث مدیریتیه هرجای دلت خواست بذار 8
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 دخمل گلم mis نرمافزار نیست یه مبحث مدیریتیه هرجای دلت خواست بذار تا اون حد میدونم یعنی نرم افزاری اطلاعات رو مدیریت کنن ندارن چشم 5
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 تا اون حد میدونم یعنی نرم افزاری اطلاعات رو مدیریت کنن ندارن چشم معمولا برای mis نرم افزارهای مختلفی هست از اکسل بگیر تا اوراکل ولی معمولا از ترکیب یک زبان تحت وب مثل PHP و یک دیتابیس مثل mysql استفاده میشه 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 جهندم و ضرر اینم نسکافه اینم کیک با نسکافه تون بخورید عمو پورنگ گفته به پیرا کمک کنید دعاتون میکنن 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 معمولا برای mis نرم افزارهای مختلفی هست از اکسل بگیر تا اوراکل ولی معمولا از ترکیب یک زبان تحت وب مثل PHP و یک دیتابیس مثل mysql استفاده میشه اوکی تنک یو :icon_gol::icon_gol: 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 مهدی من آخر نفهمیدم تو پدربزرگ انجمنی یا بچه!!!!!! مهدیییییییییی ما اینجور پذیرایی کردیم ازت؟؟؟؟؟؟؟ ناصر صبونه ام که داااااد... حالا یه کاسه آجیل گذاشتی و رفتی.... آجیل که چه عرض کنم بیشتر شبیه این مشکل گشاهاییه که تو امامزاده ها نذری میدن:-d عیدت مبارک... خیلی ام عالیه پذیرایی و مهمون نوازیت...♥ 5
Lean 56968 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2015 اینم کیک با نسکافه تون بخورید عمو پورنگ گفته به پیرا کمک کنید دعاتون میکنن خیر از جوونیت ببینی پیر شی دخترم که کمک میکنی یاد بگیرین نصف شماس 5
ارسال های توصیه شده